Intr-un castron,se pun toate ingredientele uscate(faina,praful de copt,cacaua,zaharul,nucile,sarea,nucsoara,scortisoara,
cuisoarele);bicarbonatul nu se punefaina,cacaua,praful de copt,se cern impreuna.
Apoi se pun ouale(intregi),uleiul,laptele caldut;se mesteca;se pune bicarbonatul stins cu putin otet.
Se pune apa,fierbinte,apoi,se mesteca repede,pina ce totul e omogen.
Aceasta compozitie se pune intr-o forma de \"guguluf\",uns(la baza) cu unt,margarina si tapetat cu faina.
Forma se pune in cuptorul preincalzit;se lasa cca 50 minute.
Se serveste rece,presarat cu zahar pudra.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii