Rubarba se taie în cuburi mici.
Se freacă untul spumă, se adaugă zahăr, ouă, sare şi zahăr vanilat.Se bate până când se albeşte.
Se amestecă cu rubarba.
Se adaugă praful de copt la faină şi apoi se adaugă în prima compoziţie.
Se pune în formă de chec unsă şi presărată cu faină sau căptuşită cu cu hartie de copt.Se coace până se rumeneşte bine.
Eu a făcut 2 porţii şi am pus în tavă mare.
Aveţi răbdare să se răcească!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii