Ingrediente
175 g zahar, 100 ml ulei, 200 ml apa minerala, 200 g faina, o lingurita esenta de rom, o lingurita esenta de vanilie, o lingurita coaja de lamaie, 1 pliculet praf de copt, 2 linguri cacao, 2 linguri gem capsuni, 3 linguri nuca de cocos, un praf de sare
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
95 voturi
Mod de preparare
Punem intr-un castron zaharul, uleiul,apa minerala, faina cernuta cu praful de copt,sarea ,esentele,coaja de lamaie,sarea si mixam bine pana se topeste zaharul.
Impartim compozitia in doua.Intr-una din ele punem cacaoa si gemul de capsuni,iar in cealalta nuca de cocos .Mixam ambele compozitii pana la omogenizare.
Tapetam doua tavi mici(20x8x5cm) de chec cu hartie de copt,punem in mijlocul fiecarei tavi o lingura compozitie maro, o lingura compozitie alba, apoi iar o lingura compozitie maro si tot asa pana terminam ambele compozitii. Introducem tavile la cuptorul preincalzit,pentru cca 40 minute. Facem testul cu scobitoarea.
Gemul de capsuni se poate inlocui cu orice fel de gem sau dulceata
Dupa preferinta se poate pudra cu zahar farin.
Ramona (Chef de cuisine) , 25 noiembrie 2015
Simplu si delicios!