Incalzim cuptorul la 160 de grade.
Albusele le batem cu jumatate din zahar si sarea intr-o spuma moale.
In alt bol amestecam faina cu ciocolata, zaharul si uleiul si deasemeni sucul de portocale si amestecam sa fie o compozitie omogena dupa care adaugam albusul in cateva faze ca sa nu se sparga si compozitia sa fie usoara.
Se unge o tava de kughelof sau o tava de chec adanca cu putin ulei si se poate tapeta cu putina faina si se toarna compozitia in tava si se coace 50-60 de minute pana checul este copt si scobitoarea iese cu faramituri usoare
si checul este frumos rumenit.
Este un chec gustos si o rezolvare pentru albusuri care raman de la alta coptura su nu stim ce sa facem cu ele.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii