Se bat cu mixerul ouale impreuna cu zaharul pana cand se dubleaza volumul compozitiei. Se adauga uleiul, amestecand continu. Apoi se adauga laptele, praful de copt si zaharul vanilinat si se omogenizeaza foarte bine aceasta compozitie. Se incepe adaugarea fainii cernute, in ploaie si amestecand cu un tel fix; se adauga faina pana cand compozitia arata ca o smantana groasa, care curge. Se pregateste o tava de chec, se asaeza hartie de copt in tava si se toarna compozitia in forma, pastrand in castron 1/4 de compozitie care se amesteca cu cele 2 lingurite de cacao. Se toarna pe deasupra checului din tava si se face un model cu furculita.Tava se da la cuptor, incalzit in prealabil, la temperatura de 220 grade pana cand se rumeneste bine deasupra. Se scoate din tava , se lasa la racit si apoi se toarna pe deasupra o glazura facuta din ciocolata menaj topita in bain- mare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii