Autor:
vera (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 26 octombrie 2010
Ingrediente
280g biscuiti de ciocolata, 150g unt topit, 250g ricotta, 500g philadelphia, 200g frisca, 30g amidon, 200g ciocolata
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 10 min
Mod de preparare
Macinam biscuitii in robotul de bucatarie,adaugam untul topit mixam pt a amesteca bine totul,asezam compozitia obtinuta intr-o tava unsa si tapetata,presam bine cu mainile si introducem tava in frigider ;
pregatim crema ,omogenizam philadelphia cu ricotta,adugam zaharul,amidonul,si ciocolata topita in frisca lichida;
Turam compozitia peste blatul de biscuite,nivelem si introducem in cuptorul cald 150°C timp de 55 minute!
Delicat si ciocolatos!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake ciocolatos" nu uita sa-i faci un
review
Blatul: Se mixeaza ouale cu zaharul si un praf de sare, pana isi dubleaza volumul. Se adauga alternativ,
0 voturi
0 comentarii
2h 10 min
Mod de preparare pentru blat:
Se separa albusurile de galbenusuri, se pun albusurile la robot cu
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate