Amestecam bine toate ingredientele pentru chiftelute si cu mana umezita cu apa facem chiftelutele, apoi le punem intr-un vas termorezistent uns cu putin unt sau ulei.Eu le-am pus in vasul roman pe care l-am tinut in pralabil in apa 30 de minute.
Preparam sosul pentru gratinare; batem bine ouale, adaugam smantana si mararul verde tocat. Daca este prea groasa compozitia , adaugam o cescuta cu lapte.Asezonam.
Rasturnam tot sosul peste chiftelele din vas.
Deasupra sosului presaram cascavalul razuit , apoi dam vasul la cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade C pentru aproximativ o ora pina se coc chiftelutele si capata deasupra o crusta aramie.
Cand chiftelutele sunt gata , le portionam si le servim alaturi de legume sote.Cum am gasit mazare verde dulce, in piata , am preferat-o pe aceasta, facuta cu putina ceapa verde si marar verde.
Pofta mare !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii