Inainte de toate trebuie incalzit cuptorul la 190 de grade.
Amestecam impreuna margarina cu zaharul si adaugam ouale
si esenta de vanilie pina cind este o compozitie uniforma si spumoasa. Adaugam faina si bicarbonatul si amestecam pina cind este ocompozitie impreunata dupa care adaugam ciocolata si iar amestecam putin.
Pe tava intindem o foaie de pergament si pe ea cu doua lingurite mici punem gramajoare din compozitie departate intre ele.Coacem aproximativ 10 minute si le scoatem sa se raceasca.Cind sau racit putin se pot despride de pe tava .Se pot pastra intr-o cutie inchisa ermetic daca reusec sa mai ramaie.Sint foarte gustoase.
In compozitie se mai pot adauga si stafide sau bucatele de nuca.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii