Zaharul si apa se pun la clocot pana se formeaza un sirop asemeni dulcetii. Separat se amesteca margarina, laptele praf si cacao pana se formeaza o pasta omogena. Adaugam siropul, stafidele, zaharul vanilat si amestecam foarte bine.
Punem continutul in recipiente care pot fi acoperite si dam la frigider sau la rece pentru 12 ore.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii