Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata se strecoara printr-o sita foarte deasa si se pune la fiert din nou.In supa se adauga burta bine spalata si se mai lasa sa fiarba 40 min.Daca se evapora prea multa apa se mai adauga astfel incat la final sa fie aprox 4 litri de supa.cand supa este fiarta se adauga usuroiul pisat marunt ,amestecat cu uleiul si otetul.
Se lasa sa mai fiarba 5 minute apoi se ia de pe foc.Se adauga galbenusurile de ou batute cu smantana si cu piper negru bine macinat.
Se serveste cu ardei iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii