Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata se strecoara printr-o sita foarte deasa si se pune la fiert din nou.In supa se adauga burta bine spalata si se mai lasa sa fiarba 40 min.Daca se evapora prea multa apa se mai adauga astfel incat la final sa fie aprox 4 litri de supa.cand supa este fiarta se adauga usuroiul pisat marunt ,amestecat cu uleiul si otetul.
Se lasa sa mai fiarba 5 minute apoi se ia de pe foc.Se adauga galbenusurile de ou batute cu smantana si cu piper negru bine macinat.
Se serveste cu ardei iute.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii