autor:

marcela79

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Autor: marcela79 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marcela79 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Ingrediente
* 2 oase de vita cu maduva, * 1kg de burta de vita, * 1 kg de morcovi, * o telina mica, * vegeta, * 4 oua, * piper, * usturoi, * ardei iute, * smantana 1 kg, * ulei, * otet

Dificultate: Ridicata Timp: 3h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine oasele si se pun la fiert in oala cu apa.se spumuiesc,apoi se adauga burta taiata fideluta. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare si se pune la calit in ulei. Se scot oasele si se curata de eventuala carnita care se pune inapoi in oala. Cand burta si carnita sunt aproape fierte se adauga zarzavatul calit si se lasa sa fiarba.

Intre timp se curata si se piseaza usturoiul,se taie ardeiul iute marunt. Usturoiul pisat se pune in oala si ardeiul iute la fel . Se pune vegeta si piper dupa gust. Se bat 4 galbenusuri cu smantana, albusurile eu le am pus in oala cu ciorba, si se toarna din ciorba peste ele apoi se pun in oala cu ciorba.Se mai adauga otet si se mai da un clocot dupa care se stinge focul.Se serveste cu ardei iute,mujdei de usturoi si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Se face o supa din osul de vita,zarzavaturi,piperul boabe si frunza de dafin.Cand supa este gata

11 voturi    9 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta cu legume frulate

Ciorba de burta cu legume frulate

Se pune la fiert cu 2 litri de apa si sare, burta impreuna cu osul, timp de 30 minute,dupa care adaugam

7 voturi    1 comentariu
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Ridicata

Timp

3h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • * 2 oase de vita cu maduva
  • * 1kg de burta de vita
  • * 1 kg de morcovi
  • * o telina mica
  • * vegeta
  • * 4 oua
  • * piper
  • * usturoi
  • * ardei iute
  • * smantana 1 kg
  • * ulei
  • * otet

Raporteaza reteta

Retete
de marcela79
Ciorba radautana

Ciorba radautana

Se spala si se pune la fiert pieptul de pui intreg,se ia spuma de pe el. Cand e fiert se scoate afara

5 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Mancarica de mazare cu pui

Mancarica de mazare cu pui

Se transeaza si se spala puiul.Legumele se curata.Intr-o cratita se pune ulei se adauga ceapa tocata

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza pe blat de paine

Pizza pe blat de paine

O tava se unge cu ulei,feliile de paine se dau prin apa si se aseaza in tava una langa alta.Se dau

9 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Paste si pizza
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de cartofi cu carne de vita