autor:

marcela79

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de burta

Autor: marcela79 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: marcela79 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 februarie 2011

Ingrediente
* 2 oase de vita cu maduva, * 1kg de burta de vita, * 1 kg de morcovi, * o telina mica, * vegeta, * 4 oua, * piper, * usturoi, * ardei iute, * smantana 1 kg, * ulei, * otet

Dificultate: Ridicata Timp: 3h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Se spala bine oasele si se pun la fiert in oala cu apa.se spumuiesc,apoi se adauga burta taiata fideluta. Zarzavatul se curata si se da pe razatoarea mare si se pune la calit in ulei. Se scot oasele si se curata de eventuala carnita care se pune inapoi in oala. Cand burta si carnita sunt aproape fierte se adauga zarzavatul calit si se lasa sa fiarba.

Intre timp se curata si se piseaza usturoiul,se taie ardeiul iute marunt. Usturoiul pisat se pune in oala si ardeiul iute la fel . Se pune vegeta si piper dupa gust. Se bat 4 galbenusuri cu smantana, albusurile eu le am pus in oala cu ciorba, si se toarna din ciorba peste ele apoi se pun in oala cu ciorba.Se mai adauga otet si se mai da un clocot dupa care se stinge focul.Se serveste cu ardei iute,mujdei de usturoi si smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de burta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
CIORBA DE BURTA

CIORBA DE BURTA

Dezghetam burta, se pune la fiert in 4 l apa, se fierbe 30-45 minute, mai completam cu apa daca a

70 voturi    17 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de burta

Ciorba de burta

Rasolul de vita se spala bine si se pune pe fundul unei oale,dupa care punem burta de vita,o lingura

48 voturi    8 comentarii
4h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 10 februarie 2011

    Delicios.

Dificultate

Ridicata

Timp

3h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • * 2 oase de vita cu maduva
  • * 1kg de burta de vita
  • * 1 kg de morcovi
  • * o telina mica
  • * vegeta
  • * 4 oua
  • * piper
  • * usturoi
  • * ardei iute
  • * smantana 1 kg
  • * ulei
  • * otet

Raporteaza reteta

Retete
de marcela79
Ciorba radautana

Ciorba radautana

Se spala si se pune la fiert pieptul de pui intreg,se ia spuma de pe el. Cand e fiert se scoate afara

5 voturi    2 comentarii
2h
Borsuri si Ciorbe
Mancarica de mazare cu pui

Mancarica de mazare cu pui

Se transeaza si se spala puiul.Legumele se curata.Intr-o cratita se pune ulei se adauga ceapa tocata

4 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pizza pe blat de paine

Pizza pe blat de paine

O tava se unge cu ulei,feliile de paine se dau prin apa si se aseaza in tava una langa alta.Se dau

9 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Paste si pizza
Camelia Grosu

Camelia Grosu (Chef de cuisine)

Delicios.

Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta