Se curata si se taie marunt tot zarzavatul.Ceapa verde si morcovii se calesc in putin ulei.Se adauga apa necesara si se potriveste de sare si piper dupa ce s-au adaugat toate legumele. Se lasa sa fiarba si se adauga si crenguta de leustean si usturoiul zdrobit.Cind sunt toate fierte , intr-o cana se amesteca galbenusul cu o lingura de bors magic si smantana adaugand la sfarsit un polonic de ciorba fierbinte. Amestecul se desarta peste restul de ciorba iar deasupra se presara patrunjel verde tocat.
Se serveste cu ardei iute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii