Se pune apa la fiert. Se curata legumele si se spala. Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa taiata. Morcovul, telina se curata, se spala si se dau pe razatoarea cu ochiuri mari. Intr-o tigaie se pune ulei si se pun morcovii si telina razalite, apoi se adauga si ardeiul kapia tocat cubulete mici. Se calesc toate pana se inmoaie si se adauga in oala cu ciorba.
Ciupercile se curata, se spala si se taie in cuburi mari. Se adauga in ciorba sa fiarba. Cand sunt fierte toate se adauga usturoiul tocat marunt. Se face dressingul din 1 galbenus de ou si smantana, se aduce la aceeasi temperatura cu ciorba, apoi se toarna in fir subtire in ciorba. Albusul se pune in ciorba. Se potriveste de sare si piper si se presara frunze de patrunjel verde tocat.
Se serveste calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii