Spalam carnea si o punem intr-o oala in care adaugam apa atata cat sa acopere carnea.Adaugam si un strop de sare.
Lasam sa dea in cateva clocote apoi schimbam apa .
Spumam din cand in cand si lasam la fiert adaugand un strop de sare.
Cand carnea este pe jumatate fiarta se adauga morcovul si telina taiate cubulete .Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam si celelalte legume(ceapa taiata marunt,ardeiul gras taiat cubulete/eu am avut congelat si dovlecelul taiat si el cubulete).
Cand totul este fiert se adauga sucul de rosii si zeama de varza .
Potrivim de sare(atentie marita la sare...............zeama de varza este sarata) si piper.
Lasam la fiert circa 10 min dupa care adaugam taieteii, dam in cateva clocote si tragem de pe foc.
Asezonam cu leustean ..........si pentru ca nu am avut leustean verde atunci am folosit uscat combinat cu patrunjel verde.
Se serveste calda alaturi de un ardei iute.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii