autor:

delicious flavours

» » , , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne, Supe de legume

Ciorba de perisoare

Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Ingrediente
Ingrediente:, , -1 ceapa, -3-4 morcovi, -2 radacini de patrunjel, -2 felii de telina, -1 cartof, -1 ardei, -1 rosie, -50 gr smantana+50 gr iaurt, -sare, piper, -patrunjel tocat, -leustean (optional), , Pentru perisoare:, , -300 gr carne macinata, -50 gr orez, -2 oua, -sare, piper, -patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Zilele trecute pe mai toate site-urile pe care le urmaresc au "navalit" (sau cel putin asa mi s-a parut mie :P) retete cu ciorba de perisoare si bineinteles ca mi s-a facut si mie pofta :), prin urmare am facut si eu...

Spalam, curatam si taiem cubulete mici toate legumele. In putin ulei calim ceapa, morcovii, radacinile de patrunjel, telina si ardeiul. Apoi turnam peste legume apa, in functie de cantitatea pe care dorim s-o pregatim, condimentam cu sare si piper dupa gust. Punem cateva frunze de leustean, este optional, dar cum mie imi place foarte mult aroma leusteanului, am pus din beldug . Cand incepe sa fiarba adaugam cartofii cubulete si rosia decojita si data prin razatoare. Lasam sa mai fiarba iar cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele obtinute prin amestecarea ingredientelor necesare, adaugand si un strop de apa). Continuam fierberea si verificam daca toate legumele, respectiv perisoarele sunt fierte si luam vasul de pe foc. Intr-un vas amestecam smantana cu iaurtul, adaugam cateva linguri din ciorba, omogenizam bine si cand ciorba s-a mai racit putin adaugam amestecul. Deasupra presaram patrunjel.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Ciorba din oase de vacuta cu perisoare

Ciorba din oase de vacuta cu perisoare

Se tin oasele in apa rece 15-20 minute sa iasa bine sangele, apoi se pun la fiert in 4 litri de apa

36 voturi    15 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

1. Carnea de pasare se da prin masina de tocat, impreuna cu jumatate de ceapa, apoi se amesteca bine

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Coca Ispir , 06 aprilie 2014

    BUUUUUNA RAU

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -1 ceapa
  • -3-4 morcovi
  • -2 radacini de patrunjel
  • -2 felii de telina
  • -1 cartof
  • -1 ardei
  • -1 rosie
  • -50 gr smantana+50 gr iaurt
  • -sare
  • piper
  • -patrunjel tocat
  • -leustean (optional)
  • Pentru perisoare:
  • -300 gr carne macinata
  • -50 gr orez
  • -2 oua
  • -sare
  • piper
  • -patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de delicious flavours
Chocolate Muffins

Chocolate Muffins

Incalzim laptele si adaugam ciocolata rupta bucatele amestecand pana se topeste, apoi punem deoparte

2 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Paste cu zucchini la cuptor

Paste cu zucchini la cuptor

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei, separat spalam, curatam si taiem bucati mai

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Hake la cuptor

Hake la cuptor

Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone Supa italiana de rosii si pui - supa minestrone

Se pune apa la fiert, cu 2 linguri de ulei de masline. Se taie puiul, se curata de grasime si de pielite, se spala bine. Se pune la

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Supe de carne
Supa de rosii cu galuste