autor:

delicious flavours

» » , , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne, Supe de legume

Ciorba de perisoare

Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: delicious flavours (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 octombrie 2011

Ingrediente
Ingrediente:, , -1 ceapa, -3-4 morcovi, -2 radacini de patrunjel, -2 felii de telina, -1 cartof, -1 ardei, -1 rosie, -50 gr smantana+50 gr iaurt, -sare, piper, -patrunjel tocat, -leustean (optional), , Pentru perisoare:, , -300 gr carne macinata, -50 gr orez, -2 oua, -sare, piper, -patrunjel tocat

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Zilele trecute pe mai toate site-urile pe care le urmaresc au "navalit" (sau cel putin asa mi s-a parut mie :P) retete cu ciorba de perisoare si bineinteles ca mi s-a facut si mie pofta :), prin urmare am facut si eu...

Spalam, curatam si taiem cubulete mici toate legumele. In putin ulei calim ceapa, morcovii, radacinile de patrunjel, telina si ardeiul. Apoi turnam peste legume apa, in functie de cantitatea pe care dorim s-o pregatim, condimentam cu sare si piper dupa gust. Punem cateva frunze de leustean, este optional, dar cum mie imi place foarte mult aroma leusteanului, am pus din beldug . Cand incepe sa fiarba adaugam cartofii cubulete si rosia decojita si data prin razatoare. Lasam sa mai fiarba iar cand legumele sunt aproape fierte adaugam perisoarele obtinute prin amestecarea ingredientelor necesare, adaugand si un strop de apa). Continuam fierberea si verificam daca toate legumele, respectiv perisoarele sunt fierte si luam vasul de pe foc. Intr-un vas amestecam smantana cu iaurtul, adaugam cateva linguri din ciorba, omogenizam bine si cand ciorba s-a mai racit putin adaugam amestecul. Deasupra presaram patrunjel.
Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
CIORBA CU PERISOARE   SI  ZEAMA DE VARZA

CIORBA CU PERISOARE SI ZEAMA DE VARZA

Carnea tocata se framanta bine cu 2-3 linguri de apa rece si 2 linguri de ulei. Procedand astfel

24 voturi    6 comentarii
45 min
Borsuri si Ciorbe
ciorba die perisoare

ciorba die perisoare

Se pune la fiert rasolul de vita si zarzavatul. Intre timp se pregatesc perisoarele: carnea se amesteca

5 voturi    6 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Coca Ispir , 06 aprilie 2014

    BUUUUUNA RAU

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • -1 ceapa
  • -3-4 morcovi
  • -2 radacini de patrunjel
  • -2 felii de telina
  • -1 cartof
  • -1 ardei
  • -1 rosie
  • -50 gr smantana+50 gr iaurt
  • -sare
  • piper
  • -patrunjel tocat
  • -leustean (optional)
  • Pentru perisoare:
  • -300 gr carne macinata
  • -50 gr orez
  • -2 oua
  • -sare
  • piper
  • -patrunjel tocat

Raporteaza reteta

Retete
de delicious flavours
Chocolate Muffins

Chocolate Muffins

Incalzim laptele si adaugam ciocolata rupta bucatele amestecand pana se topeste, apoi punem deoparte

2 voturi    2 comentarii
30 min
Prajituri
Paste cu zucchini la cuptor

Paste cu zucchini la cuptor

Tocam ceapa marunt si o punem la calit in putin ulei, separat spalam, curatam si taiem bucati mai

2 voturi    0 comentarii
50 min
Paste si pizza
Hake la cuptor

Hake la cuptor

Daca pestele este congelat, il lasam cateva ore la dezghetat apoi il punem la marinat in laptele

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu peste
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema de legume