autor:

Guedri Adelina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2012

Ingrediente
5 ciocanele de pui, 1 morcov, 1/2 ardei verde, 1/2 ardei rosu, telina, 2 cepe, 3 cartofi, 1 rosie, sare, ulei, taietei cu ou, Zeama de la varza murat, leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Curatam ciocanelele de pielite, le spalam si le punem la fiert. Tocam legumele si le calim in ulei. Din cand in cand spumam. Cand legumele s-au calit le adaugam in oala cu carne impreuna cu cartofii taiati cubulete si le lasam sa fiarba. Dam o rosie prin razatoare si o adaugam in ciorba. Pentru a o acrii am folosit la 5 litrii 300 g zeama de varza murata. Inainte de a adauga zeama de varza, se fierbe pana da in clocot. Inainte cu 10 minute de a stinge focul adaugam taieteii, potrivim de sare si adaugam leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole pastai uscate & boabe cu pastrama de pui

Ciorba de fasole pastai uscate & boabe cu pastrama de pui

Se pune fasolea boabe la inmuiat de seara, iar cea uscata se pune la inmuiat vre-o 2 ore. Se curata

3 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma

46 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 5 ciocanele de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • telina
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • sare
  • ulei
  • taietei cu ou
  • Zeama de la varza murat
  • leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

23 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

94 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

43 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla rosie