autor:

Guedri Adelina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 01 octombrie 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 01 octombrie 2012

Ingrediente
5 ciocanele de pui, 1 morcov, 1/2 ardei verde, 1/2 ardei rosu, telina, 2 cepe, 3 cartofi, 1 rosie, sare, ulei, taietei cu ou, Zeama de la varza murat, leustean

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

5 voturi

Mod de preparare

Curatam ciocanelele de pielite, le spalam si le punem la fiert. Tocam legumele si le calim in ulei. Din cand in cand spumam. Cand legumele s-au calit le adaugam in oala cu carne impreuna cu cartofii taiati cubulete si le lasam sa fiarba. Dam o rosie prin razatoare si o adaugam in ciorba. Pentru a o acrii am folosit la 5 litrii 300 g zeama de varza murata. Inainte de a adauga zeama de varza, se fierbe pana da in clocot. Inainte cu 10 minute de a stinge focul adaugam taieteii, potrivim de sare si adaugam leusteanul.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
ciorba de pui

ciorba de pui

Dintr-un pui opresc jumatate de piept,spatele si aripioarele pe care le tai bucati,le spal bine. Intr-o

15 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui

Ciorba de pui

Aripile de pui se spala,se parlesc pentru a indeparta resturile de pene sau puf,se spala din nou

8 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 10 %
499.99 lei
449.99 lei

Panini Maker Large

- 5 %
389.99 lei
369.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

5 voturi

Ingrediente

  • 5 ciocanele de pui
  • 1 morcov
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • telina
  • 2 cepe
  • 3 cartofi
  • 1 rosie
  • sare
  • ulei
  • taietei cu ou
  • Zeama de la varza murat
  • leustean

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

22 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

23 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

6 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de peste cu leustean