Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma formata.
Se da telina pe razatoare, iar restul legumelor se taie cubulete. Se adauga in oala peste pui.
Cand a fiert carnea pe jumatate, se adauga orezul spalat .
Cand sunt toate fierte, se scoate un polonic de supa si se lasa la racorit .
Se scoate carnea de pe oase si se rupe fasii.
Se bat galbenusurile si se amesteca cu smantana si supa racita. Se adauga totul peste ciorba.
Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote.
La sfarsit se adauga zeama de lamaie si patrunjel tocat. Pofta buna!
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii