Ciorba de pui a la grec

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de pui a la grec

Ingrediente

  • un pui( de tara am avut eu)
  • 2 cepe
  • un morcov
  • ardei gras rosu si verde
  • o bucata de telina
  • zeama de lamaie
  • 200 g smantana
  • 2 galbenusuri
  • ½ cescuta orez
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma formata.

Se da telina pe razatoare, iar restul legumelor se taie cubulete. Se adauga in oala peste pui.

Cand a fiert carnea pe jumatate, se adauga orezul spalat .

Cand sunt toate fierte, se scoate un polonic de supa si se lasa la racorit .

Se scoate carnea de pe oase si se rupe fasii.

Se bat galbenusurile si se amesteca cu smantana si supa racita. Se adauga totul peste ciorba.

Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote.

La sfarsit se adauga zeama de lamaie si patrunjel tocat. Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu foi de napolitana

Prajitura cu foi de napolitana

Reteta de prajitura cu foi de napolitana. Cum prepari prajitura cu foi de napolitana reteta simpla, rapida, fara coacere.

Prajitura cu foi de napolitana
Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare

Ciorba de perisoare
Musaca de toamna

Musaca de toamna

Se indeparteaza cotorul la vinete, se spala, se sterg si se taie pe lung, in feliii groase de 1 cm.

Musaca de toamna
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor