autor:

gicuta

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de pui a la grec

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2015

Ingrediente
un pui( de tara am avut eu), 2 cepe, un morcov, ardei gras rosu si verde, o bucata de telina, zeama de lamaie, 200 g smantana, 2 galbenusuri, ½ cescuta orez, sare, piper, patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 1h 10 min

44 voturi

Mod de preparare

Puiul se spala, se portioneaza si se pune la fiert in apa cu un praf de sare. Se indeparteaza spuma formata.
Se da telina pe razatoare, iar restul legumelor se taie cubulete. Se adauga in oala peste pui.
Cand a fiert carnea pe jumatate, se adauga orezul spalat .
Cand sunt toate fierte, se scoate un polonic de supa si se lasa la racorit .
Se scoate carnea de pe oase si se rupe fasii.
Se bat galbenusurile si se amesteca cu smantana si supa racita. Se adauga totul peste ciorba.
Se condimenteaza cu sare si piper si se mai lasa sa dea cateva clocote.
La sfarsit se adauga zeama de lamaie si patrunjel tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de pui a la grec" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Spalam puiul bine si il taiem bucati. Intr-o oala mai mare punem puiul la fiert. Spumam bine, pana

5 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de pui a la grec

Ciorba de pui a la grec

Dam pe razatoare toate legumele si le punem la calit in ulei, cu un praf de sare. Le lasam sa se

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 10 min

44 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

11 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

14 voturi    6 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

8 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de urzici