autor:

zana b.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Ingrediente
2 sfecle potrivite ca marime,, 3 morcovi,, 3 radacini de patrunjel,, 5 cartofi,, 2 cepe,, 1 telina,, 2 linguri ulei,, 250 ml suc rosii,, 1leg.patrunjel verde,, 1 lamaie sau 2 linguri otet de mere,, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati si spalati legumele.Taiati ceapa marunt si caliti-o in ulei.Cand devine sticloasa adaugati morcovii,patrunjelul,telina date pe razatoarea mare.Caliti si aceste legume 10min. si apoi turnati peste ele2,5l. apa fierbinte.Lasati sa fiarba la foc potrivit.Radeti pe razatoarea mica sfecla si cartofiisi puneti-i in oala.Adaugati sare,dupa gust,ulei si patrunjel verde taiat,atunci cand ciorba e gata. Acriti-o cu lamaie sau cu otet de mere.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla rosie

Ciorba de sfecla rosie

Se curata prazul,se toaca si se undeste, se adauga apoi morcovul ras,pastarnacul tocat cubulete si

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
CIORBA DE VARA CU SFECLA ROSIE

CIORBA DE VARA CU SFECLA ROSIE

Se curata zarzavatul,se spala bine si se taie cubulete(eu am folosit robotul de bucatarie).Intr-o

4 voturi    3 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Cred ca este foarte buna!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 sfecle potrivite ca marime,
  • 3 morcovi,
  • 3 radacini de patrunjel,
  • 5 cartofi,
  • 2 cepe,
  • 1 telina,
  • 2 linguri ulei,
  • 250 ml suc rosii,
  • 1leg.patrunjel verde,
  • 1 lamaie sau 2 linguri otet de mere,
  • sare,

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

42 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Carnea de miel se pune într-o oală cu doi litri de apă rece şi se lasă la o parte 15 minute, ca să se dizolve substanţele

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de peste