autor:

zana b.

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie

Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: zana b. (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2010

Ingrediente
2 sfecle potrivite ca marime,, 3 morcovi,, 3 radacini de patrunjel,, 5 cartofi,, 2 cepe,, 1 telina,, 2 linguri ulei,, 250 ml suc rosii,, 1leg.patrunjel verde,, 1 lamaie sau 2 linguri otet de mere,, sare,

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

0 voturi

Mod de preparare

Curatati si spalati legumele.Taiati ceapa marunt si caliti-o in ulei.Cand devine sticloasa adaugati morcovii,patrunjelul,telina date pe razatoarea mare.Caliti si aceste legume 10min. si apoi turnati peste ele2,5l. apa fierbinte.Lasati sa fiarba la foc potrivit.Radeti pe razatoarea mica sfecla si cartofiisi puneti-i in oala.Adaugati sare,dupa gust,ulei si patrunjel verde taiat,atunci cand ciorba e gata. Acriti-o cu lamaie sau cu otet de mere.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Ciorba ruseasca cu sfecla rosie

Se curata ceapa, morcovul, ardeiul gras si se dau prin razatoare. Intr-o oala se incinge uleiul si

4 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de sfecla roșie ca la muntele Athos

Ciorba de sfecla roșie ca la muntele Athos

Legumele se toaca marunt iar sfecla coapta se curata si se da prin razatoarea mare. Calim ceapa si

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 42 %
239.99 lei
139.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • ALINA BANICA

    ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 21 iunie 2010

    Cred ca este foarte buna!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

0 voturi

Ingrediente

  • 2 sfecle potrivite ca marime,
  • 3 morcovi,
  • 3 radacini de patrunjel,
  • 5 cartofi,
  • 2 cepe,
  • 1 telina,
  • 2 linguri ulei,
  • 250 ml suc rosii,
  • 1leg.patrunjel verde,
  • 1 lamaie sau 2 linguri otet de mere,
  • sare,

Raporteaza reteta

ALINA BANICA

ALINA BANICA (Chef de cuisine)

Cred ca este foarte buna!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

97 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de sfecla cu carne