Curatati si spalati legumele.Taiati ceapa marunt si caliti-o in ulei.Cand devine sticloasa adaugati morcovii,patrunjelul,telina date pe razatoarea mare.Caliti si aceste legume 10min. si apoi turnati peste ele2,5l. apa fierbinte.Lasati sa fiarba la foc potrivit.Radeti pe razatoarea mica sfecla si cartofiisi puneti-i in oala.Adaugati sare,dupa gust,ulei si patrunjel verde taiat,atunci cand ciorba e gata. Acriti-o cu lamaie sau cu otet de mere.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii