Se pune apa la fiert intr-o oala de 4-5l,ciolanul se spala bine in 2-3 ape reci cand apa incepe sa fiarba se pune si ciolanul la fiert,ceapa se toaca marunt se pune la fiert impreuna cu ciolanul,morcovii radacina de patrunjel si telina se curata se spala si dau pe razatoare,cartofii se curata se taie cubulete si se pun intr-un bol cu apa rece pentru a nu-si schimba culoarea,dupa ce ciolanul s-a fiert se scoate pe o farfurie sa se raceasca,se adauga legumele razuite se fierb circa 30 min,dupa care se adauga cartofii si tarhonul taiat marunt, se mai lasa circa 15 minute la foc pana ce cartofii s-au fiert,dupa ce ciolanul s-a racit se desoseaza carnea se portioneaza se pune inapoi in oala,se va lua oala de pe foc o vom lasa 10 minute sa se domoleasca,intre timp luam cele trei oua separam albusul de galbenus,galbenusul de ou se pune intr-un bol si se amesteca cu smantana,vom lua 3-4 polonice de ciorba calda si le vom amesteca cu smantana si cu oul dupa care turnam in oala incet si amestecand incontinuu,stoarcem 1 lamaie in ciorba,se va condimenta dupa gustul fiecaruia cu sare si piper.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii