autor:

Guedri Adelina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vacuta

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2013

Ingrediente
500 g carne macra de vita, 2 morcovi, 1/2 ardei verde, 1/2 ardei rosu, 100g mazare, 100 g fasole verde, 2 cepe potrivite, 2 cartofi, Rosii in bulion, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Carnea o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare. Intre timp tocam legumele, le punem la calit circa 10 minute, dupa care adaugam rosiile in bulion. Cand carnea a dat in fiert si am spumat-o, adaugam legumele calite si lasam sa fiarba. Inainte cu 20 min sa stingem focul adaugam cartofii taiati cubulete. La sfarsit ii dam gust si adaugam verdeata (marar, patrunjel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba taraneasca de vacuta

Ciorba taraneasca de vacuta

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute. Apoi

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Carnea se spala si se taie bucati potrivite.Se pune la fiert in apa cu putina sare,se spumeaza daca

63 voturi    11 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Bold Gabriela Alina , 10 iulie 2014

    nu stiam metoda asta,am sa o incerc cat mai curand mersii!

  • Fara foto

    Luci Simina , 14 august 2013

    e foarte buna :)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne macra de vita
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 100g mazare
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe potrivite
  • 2 cartofi
  • Rosii in bulion
  • delikat

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

21 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba de sfecla rosie Ciorba de sfecla rosie

Reteta propusa de mine este un bors moldoveneasc care se prepara destul de usor si se zice ca in anotimpul rece sfecla rosie ar trebui

22 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Borsuri si Ciorbe
Bors de fasole cu afumatura Bors de fasole cu afumatura

In primul rand afumatura portionata,se fierbe intr-un vas cu apa iar cand furculita intra usor in carne, se scoate fara sa fie aruncata

5 voturi    0 comentarii
1h 45 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de ceai