Ciorba de vacuta

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Ciorba de vacuta

Ingrediente

  • 500 g carne macra de vita
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 100g mazare
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe potrivite
  • 2 cartofi
  • Rosii in bulion
  • delikat

Mod de preparare

Carnea o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare. Intre timp tocam legumele, le punem la calit circa 10 minute, dupa care adaugam rosiile in bulion. Cand carnea a dat in fiert si am spumat-o, adaugam legumele calite si lasam sa fiarba. Inainte cu 20 min sa stingem focul adaugam cartofii taiati cubulete. La sfarsit ii dam gust si adaugam verdeata (marar, patrunjel)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort copii

Tort copii

Tort copii
Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni

Lapte cu orez si sos de capsuni
Gogosi cu ciocolata
Dulciuri diverse

Gogosi cu ciocolata

Intr-un bol micut, trebuie sa punem drojdia impreuna cu 60 ml lapte.

Gogosi cu ciocolata
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor