autor:

Guedri Adelina

» » Borsuri si Ciorbe

Ciorba de vacuta

Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Guedri Adelina (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 martie 2013

Ingrediente
500 g carne macra de vita, 2 morcovi, 1/2 ardei verde, 1/2 ardei rosu, 100g mazare, 100 g fasole verde, 2 cepe potrivite, 2 cartofi, Rosii in bulion, delikat

Dificultate: Redusa Timp: 1h

7 voturi

Mod de preparare

Carnea o taiem cubulete si o punem la fiert in apa rece cu sare. Intre timp tocam legumele, le punem la calit circa 10 minute, dupa care adaugam rosiile in bulion. Cand carnea a dat in fiert si am spumat-o, adaugam legumele calite si lasam sa fiarba. Inainte cu 20 min sa stingem focul adaugam cartofii taiati cubulete. La sfarsit ii dam gust si adaugam verdeata (marar, patrunjel)
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de vacuta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Borsuri si Ciorbe
Ciorba de vacuta

Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
CIORBA DE VACUTA

CIORBA DE VACUTA

1.Se taie carnea cubulete si se pune la fiert intr-o oala cu apa si sare.Prima apa o schimb intotdeauna 2.Se

33 voturi    9 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Bold Gabriela Alina , 10 iulie 2014

    nu stiam metoda asta,am sa o incerc cat mai curand mersii!

  • Luci Simina , 14 august 2013

    e foarte buna :)

Dificultate

Redusa

Timp

1h

7 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne macra de vita
  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 100g mazare
  • 100 g fasole verde
  • 2 cepe potrivite
  • 2 cartofi
  • Rosii in bulion
  • delikat

Raporteaza reteta

Retete
de Guedri Adelina
Soleanca

Soleanca

Taiem mezelurile fasii si le punem la fiert. Intre timp taiem legumele si le punem la calit in 2

24 voturi    5 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
File de merluciu pane cu legume

File de merluciu pane cu legume

Condimentam pestele cu sare si piper, punem legumele la fiert. Amestecam oul cu faina, adaugam pestele

5 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu peste
Cartofi cu chiftele la cuptor

Cartofi cu chiftele la cuptor

Taiem cartofii semiluna si ii fierbem timp de 15 min. Dupa ce au fiert ii condimentam cu rozmarin,

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Borsuri si Ciorbe

Ciorba a la grec Ciorba a la grec

Carnea de pui, spalata si taiata in bucati, se pune la fiert in 5 litri de apa. Din cand in cand se spumeaza. .Se adauga ceapa taiata

102 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorbă de miel reţetă tradiţională Ciorbă de miel reţetă tradiţională

se tine carnea o jumatate de ora in apa rece ca sa iasa sangele, dupa care se spala cu apa calda. se pune la fiert , se aduna spuma

44 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de varza cu smantana