Tot timpul se va gati la foc mediu.
In primul rind se taie costita afumata,cuburi mici cam de o jumatate de centimetru si seprajeste in putin ulei de masline.
Cind sa rumenit un pic,se adauga varva tocata marunt si telina radacina data prin razatoarea mare.
Se toarna de preferat 3 litri de supa de oase iar dupa ce fierbe aproximativ 30 de minute,se adauga morcovii si pastirnacul date la fel prin razatoarea mare.
In acelasi timp,punem la mixer cu cutit,ardeiul iute,vegeta 1 lingurita,cimbru,2 linguri de bulion,zeama de la lamiie si o jumatate de capatina de usturoi mixind pina se face pasta.
Dupa inca 30 de minute se adauga ,frunze de telina si patrunjel croite fidea,ardeiul gras croit cubulete mici si se adauga pasta facuta la mixer.
Se da focul la minim lasindu-se inca 10-15 minute.
De preferat se consuma in sezonul rece.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii