autor:

Fara foto

» » Supe de legume

Ciorbita de spanac - dietetica

Autor: isabella (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: isabella (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2011

Ingrediente
1 cana spanac congelat ( daca este proaspat se va opari si toca inainte ), o mana orez, 1 ou, 1 morcov, 1 lingura legume tocate ( eu am la borcan ) dar se poate folosi vegeta in loc, 1/2 pastarnac, 1/2 manunchi patrunjel verde, 1 cana de lapte usor digerabil, sare dupa gust

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

2 voturi

Mod de preparare

Spanacul impreuna cu morcovul ras pe razatoare , patrunjelul tocat si jumatatea de pastarnac se pun la fiert in apa cat sa le acopere. Dupa 15 minute se adauga patrunjelul, se adauga vegeta , se completeaza cu apa si se mai lasa la fiert inca 30 minute. Dupa aceasta perioada, se bate oul, se adauga laptele deasupra, se amesteca si se toarna peste spanac. Se dau cateva clocote, se potriveste de sare si... gata .

Aceasta este o reteta indicata pentru cei care au probleme digestive. Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de spanac - dietetica" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa crema de rosii cu mascarpone

Supa crema de rosii cu mascarpone

O varianta a supei crema de rosii cu o aroma cu totul distincta, greu de descris pana nu o gusti

7 voturi    6 comentarii
20 min
Supe de legume
Supa de varza rosie

Supa de varza rosie

Se curata cartofii si se taie cubulete apoi se pun la fiert in apa cu putina sare. Varza se taie

17 voturi    8 comentarii
1h 10 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2012

    Este o ciorbica sanatoasa.

  • Fara foto

    isabella (Chef de cuisine) , 24 martie 2011

    Asa este , in mod normal este mai indicata varianta ta insa aceasta este o reteta ajustata nevoilor si gusturilor mele . Din pacate nu suport verdeata daca nu este fiarta foooooarte bine .

  • costy1969

    costy1969 (Chef de cuisine) , 22 martie 2011

    foarte buna reteta,dar consider ca spanacul si verdeata nu trebuie fierte mai mult de 5-7 minute.normal se pun ingredientele care fierb greu(morcov,pastarnac,orezul),iar dupa 10-15 minute se pune spanacul si verdeata,se lasa 5-7 minute si se inchide focul.Dupa inchiderea focului se pune oul si laptele.Timpul se reduce la jumatate.

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

2 voturi

Ingrediente

  • 1 cana spanac congelat ( daca este proaspat se va opari si toca inainte )
  • o mana orez
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 1 lingura legume tocate ( eu am la borcan ) dar se poate folosi vegeta in loc
  • 1/2 pastarnac
  • 1/2 manunchi patrunjel verde
  • 1 cana de lapte usor digerabil
  • sare dupa gust

Raporteaza reteta

Retete
de isabella
Rosii in suc propriu

Rosii in suc propriu

Rosiile se spala , se oparesc in apa clocotita pentru circa 30 secunde . Se scot cu o spatula , se

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Conserve si muraturi
Sirop de macese, ideal pentru imunitate

Sirop de macese, ideal pentru imunitate

Macesele se fierb in apa circa 15 minute dupa care se scot cu o spatula si se zdrobesc foarte bine

30 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Sucuri si compoturi de fructe
Sirop de cirese amare, antioxidant natural

Sirop de cirese amare, antioxidant natural

Ciresele amare se spala, se separa de codite, se zdrobesc bine cu mainile, se adauga apa amestecand

15 voturi    1 comentariu
2h
Sucuri si compoturi de fructe

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Este o ciorbica sanatoasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de cartofi cu bacon si porumb Supa crema de cartofi cu bacon si porumb

Se curata cartofii, se spala si se taie cubulete mici. Se pun cartofii la fiert intr-un litru de lapte, 250 ml apa si putina sare. Dupa

1 vot    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza Ciorba de fasole verde acrita cu zeama de varza

Se spală şi se curăţă legumele. În oala pentru ciorbă (capacitate 4 litri), se călesc mai întâi, în

2 voturi    1 comentariu
40 min
Borsuri si Ciorbe
Supa de linte