Spanacul impreuna cu morcovul ras pe razatoare , patrunjelul tocat si jumatatea de pastarnac se pun la fiert in apa cat sa le acopere. Dupa 15 minute se adauga patrunjelul, se adauga vegeta , se completeaza cu apa si se mai lasa la fiert inca 30 minute. Dupa aceasta perioada, se bate oul, se adauga laptele deasupra, se amesteca si se toarna peste spanac. Se dau cateva clocote, se potriveste de sare si... gata .
Aceasta este o reteta indicata pentru cei care au probleme digestive. Pofta buna !

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii