Se pun intr-o oala la fiert 4 litri de apa sarata cu baza vegetala pt mancaruri.Intr-un recipient se amesteca ceapa tocate marunt sau data pe razatoare cu ouale,sare,boia si piper dupa care se adauga carnea si orezul.Se amesteca bine apoi se formeaza bilute mici de carne care se adauga una cate una atunci cand fierbe apa.Se fierb in functie de tipul orezului aprox 20 minute.Cand sunt aproape fierte se adauga legumele congelate si se lasa sa fiarba pana au fiert si legumele.Cand e gata fiarta se presara cu patrunjel si leustean tocate marunt.
Se serveste cu smantana.Se poate acri si cu lamaie sau bors si are un gust deosebit daca in farfurie se pune un ardei iute.
Tort cu crema de ciocolata si rom – un desert rafinat, cu blaturi pufoase de cacao, insiropate cu caramel aromat, crema...
Tort cu crema de ciocolata si rom. Un desert aromat si delicios, perfect pentru orice ocazieSalata de cartofi cu oua – o reteta simpla, gustoasa si rapida, perfecta pentru orice masa. Preparata din ingrediente...
Salata de cartofi cu oua. Reteta simpla, si gustoasa, foarte simplu de preparatO reteta simpla, rapida si sanatoasa de salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Perfecta ca garnitura alaturi de peste, carne,...
Salata de morcovi cu iaurt si usturoi. Reteta simpla, rapida si sanatoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii