autor:

simona stana

» » , , Borsuri si Ciorbe, Supe de carne, Supe de legume

Ciorbita rapida de perisoare

Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: simona stana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 09 aprilie 2009

Ingrediente
250 grame carne tocata(se poate face si cu pui,, 1/2 ceapa, 1/2 lingurita boia de ardei, 30-50 grame orez, 2 oua mici sau unul mare, sare,piper,patrunjel,leustean, o punga de 400 grame legume congelate pt supa si ciorba

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

6 voturi

Mod de preparare

Se pun intr-o oala la fiert 4 litri de apa sarata cu baza vegetala pt mancaruri.Intr-un recipient se amesteca ceapa tocate marunt sau data pe razatoare cu ouale,sare,boia si piper dupa care se adauga carnea si orezul.Se amesteca bine apoi se formeaza bilute mici de carne care se adauga una cate una atunci cand fierbe apa.Se fierb in functie de tipul orezului aprox 20 minute.Cand sunt aproape fierte se adauga legumele congelate si se lasa sa fiarba pana au fiert si legumele.Cand e gata fiarta se presara cu patrunjel si leustean tocate marunt.
Se serveste cu smantana.Se poate acri si cu lamaie sau bors si are un gust deosebit daca in farfurie se pune un ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita rapida de perisoare" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de conopida

Supa de conopida

Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,

10 voturi    5 comentarii
45 min
Supe de legume
Supa crema de legume

Supa crema de legume

Toate legumele se pun la fiert in apa, cat sa le acopere. Cand s-au fiert se scot din apa cu ajutorul

1 vot    1 comentariu
45 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 16 iulie 2010

    Cred ca sunt o bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

6 voturi

Ingrediente

  • 250 grame carne tocata(se poate face si cu pui,
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 lingurita boia de ardei
  • 30-50 grame orez
  • 2 oua mici sau unul mare
  • sare,piper,patrunjel,leustean
  • o punga de 400 grame legume congelate pt supa si ciorba

Raporteaza reteta

Retete
de simona stana
Chiftea umpluta cu oua

Chiftea umpluta cu oua

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

23 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Salata de legume cu carne

Salata de legume cu carne

Se pun la fiert in 5litri de apa carnea cu sare,cateii de usturoi,ceapa intreaga,jumatate din legatura

9 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Salate de legume
Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Chiftelute cu cascaval si oua fierte

Se pune painea la inmuiat intr-un vas cu apa.Intr-un bol se pune carnea,miezul de paine stors de

1 vot    4 comentarii
1h
Aperitive cu oua
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Cred ca sunt o bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de fasole mung,  gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de fasole mung, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Pentru inceput am facut supa limpede de pui. Am avut un pui de tara, crescut liber si hranit cu porumb. Grasimea galbena a puiului ii

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express Supa crema de ciuperci cu naut, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express

Se folosesc ciuperci champignon albe sau brune, dupa preferinte. Eu am avut ciuperci bio, de pasune, muuuult mai aromate ca si ciupercile

0 voturi    0 comentarii
40 min
Multicooking
Ciorba de legume