Se pun intr-o oala la fiert 4 litri de apa sarata cu baza vegetala pt mancaruri.Intr-un recipient se amesteca ceapa tocate marunt sau data pe razatoare cu ouale,sare,boia si piper dupa care se adauga carnea si orezul.Se amesteca bine apoi se formeaza bilute mici de carne care se adauga una cate una atunci cand fierbe apa.Se fierb in functie de tipul orezului aprox 20 minute.Cand sunt aproape fierte se adauga legumele congelate si se lasa sa fiarba pana au fiert si legumele.Cand e gata fiarta se presara cu patrunjel si leustean tocate marunt.
Se serveste cu smantana.Se poate acri si cu lamaie sau bors si are un gust deosebit daca in farfurie se pune un ardei iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii