autor:

Piri Piri e Canela

» » , Aperitive, Mancaruri cu carne

Ciuperci cu bacon la tigaie

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Portugalia


    Reteta postata pe: 08 noiembrie 2011

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Portugalia


Reteta postata pe: 08 noiembrie 2011

Ingrediente
1 ambalaj ciuperci proaspete, 100 gr. bacon tocat, 1 dovlecel mic, 1 ceapã, 3-4 cãtei de usturoi, ulei de mãsline, 2 rosii, foi dafin, piper si sare, paprika, ierburi Provence, 1 legãturã de pãtrunjel proaspãt, vin alb

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

10 voturi

Mod de preparare

Pentru o gustare rapidã sau un fel principal sau chiar garniturã...


* Baconul se pune la prãjit cu putin ulei de mãsline, când se rumeneste se adaugã ceapa si usturoiul tocat.

* Lasã sã îsi schimbe culoarea si pune ciupercile feliate grosier, dovlecelul tãiat cubulete si rosiile decojite tocate si ele.

* Condimenteazã si lasã legumele sã piardã apa; pune un pãhãrel de vin si acoperã.

* Înainte de a lua de pe foc, pune pãtrunjelul tocat .


Serveste imediat, cu pâine prãjitã :)

Poftã mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci cu bacon la tigaie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de ied la cuptor

Pulpe de ied la cuptor

Carnea o parlim pe flacara aragazului apoi o spalam bine sub jetul de apa. Intr-un vas punem otetul,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulou din pulpa de curcan la gratar

Rulou din pulpa de curcan la gratar

Dezosati pulpa si desfasurati sub forma de dreptunghi, taind carnea cam de 1 cm grosime, incepand

13 voturi    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    dana , 20 decembrie 2018

    Cine e baconul?

  • Lia Maria

    Lia Maria (Chef de cuisine) , 10 noiembrie 2011

    bune !

  • www.divainbucatarie.ro

    www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011

    Sunt fan ciuperci!!!

    • mihai

      mihai (Chef de cuisine) , 09 noiembrie 2011

      Delicios!*****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

20 min

10 voturi

Ingrediente

  • 1 ambalaj ciuperci proaspete
  • 100 gr. bacon tocat
  • 1 dovlecel mic
  • 1 ceapã
  • 3-4 cãtei de usturoi
  • ulei de mãsline
  • 2 rosii
  • foi dafin
  • piper si sare
  • paprika
  • ierburi Provence
  • 1 legãturã de pãtrunjel proaspãt
  • vin alb

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

6 voturi    14 comentarii
1h 30 min
Fripturi

dana

Cine e baconul?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Curry de pui ca la mama lui acasa