Incearca reteta rapida, delicioasa si foarte usor de facut de clafoutis cu cireșe. Un desert traditional francez, perfect pentru orice ocazie!
Ungeti forma cu putin unt, daca aveti forma de silicon sariti peste aceasta operatiune. Spalati ciresele, scoateti samburii si le asezati in tava.
Punem intr-un vas laptele, ouale, faina, zaharul si esenta. Vanilia sau migdalele cred ca se potrivesc cel mai bine cu ciresele, asadar optati peste ce varianta va place mai mult.
Amestecati ingredientele pana se omogenizeaza si obtinem un aluat asemanator celui de clatite. Turnam aluatul in tava peste cirese.
Dam la cuptor preincalzit) la foc mediu pana se rumeneste usor pe margini. daca are tendinta sa se umfle la copt o intepati usor cu un cutit ca sa eliberati aerul.
Dam la frigider sa se raceasca, presaram deasupra zahar pudra pentru un aspect frumos si taiem felii. E mai buna rece, direct de la frigder.
Incercati si reteta de clafoutis cu lamaie si fructe de padure, clafoutis cu struguri sau clafoutis cu prune. Pofta buna!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii