Se pun intr-un vas ouale, zaharul, sarea, razatura de lamaie, se bate cu mixerul, se adauga faina, alternind cu laptele.
Cu cat iese mai subtire compozitia, cu atit ies clatitele mai bune.
Se pune grasime intr-o tigaie, sa fie uns fundul.
Cu polonicul se ia din compozitia de clatite si se toarna atat cit sa cuprinda suprafata tigaii, se prajesc pe ambele parti.
Daca clatitele s-au racit si trebuie sa fie servite calde, se stropesc cu alcool alb si li se da foc.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii