Intr-un castron puneti faina,adaugati apa treptat, treptat pentru a evita formarea cocoloaselor,praful de sare,dupa care se amesteca pana se obtine o compozitie care seamana cu o smantana mai subtire.
Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se coc in ulei incins pe ambele parti.
Pentru umplutura am folosit branza dulce de vaci scursa foarte bine,putin cas dulce,zahar vanilat si zahar brun.
Dupa ce se aseaza compozitia pe clatita si se ruleaza gen plic cu capetele in interior,clatitele se tavalesc prin pesmet, prin ou batut si din nou prin pesmet. Se prajesc in ulei incins pe ambele parti.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii