Se bat ouale cu sarea intr-un castron, adaugandu-se treptat, faina, amestecandu-se continuu sa nu se formeze cocoloase. Se subtiaza compozitia turnand, putin cate putin laptele, pana cand devina ca o smantana lichida. Se aseza pe foc o tigaie sa se infierbante, se unge putin cu ulei, apoi se toarna un polonic din compozitie; se apleaca tigaia in toate partile , pana se acopera complEt fundul. Dupa ce clatita s-a rumenit pe o parte, se intoarce si pe cealalta parte.
Se servesc calde, umplute cu diverse compozitii. Se impaturesc sau se ruleaza
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii