Clatitele~Cappuccino~ "Dragostea nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa!"

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
Clatitele~Cappuccino~         "Dragostea nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa!"

Ingrediente

  • 350-400 gr faina alba
  • 3 oua (proaspete, de preferat de casa)
  • 350 ml lapte rece
  • 250 ml Cappuccino rece (2 plicuri Cappuccino Clasic)
  • Optional: ulei

Mod de preparare

Inainte de a ne apuca sa facem aluatul de clatite, fierbem 250ml apa, dizolvam intr-o cana cele 2 plicuri de Cappuccino(eu am folosit Cappuccino Clasic, dupa preferinte puteti sa folositi cu diferite arome). Punem Cappuccino la racit pentru ca trebuie sa-l incorporam rece in aluat.

Intr-un bol incapator adaugam: faina, ouale, uleiul, Cappuccino si in timp ce amestecam, adaugam laptele. Nu necesita sa adaugam zahar in aluat,este destul de dulceag de la Cappuccino. Dupa ce am amestecat bine aluatul, fara sa facem cocoloase, pregatim tigaia pentru a coace clatitele.

Folosim un polonic de dimensiune medie, pentru a face clatite potrivite, nici groase, nici subtiri.

Pentru prezentare, am umplut clatitele cu dulceata de gutuisi am presarat nuca de cocos peste ele.

O reteta reusita, un gust deosebit!

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise