Conopida se curata, se spala si se pune la fiert in apa calda cu sare.
Se lasa la fiert 10-15 minute.
In acest timp se pregateste sosul: se fierb 4 oua si se curata.
Doua dintre galbenusurile fierte se amesteca cu doua galbenusuri crude si din ele se face o maioneza.
Castravetii se curata si se taie cubulete mici, la fel albusurile si galbenusurile ramase.
Se amesteca toate cu maioneza, verdeata tocata, sare, piper, otet si mustar.
Conopida se scurge bine si se rup buchetele care se aranjeaza pe o farfurie, iar de jur imprejur se pune maioneza sau sos knorr salad dressing.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii