Se rupe conopida buchetele, se spala, se zvanta si se pune la prajit intr-o tigaie antiaderenta in uleiul incins. Se prajeste bine pe toate partile aproximativ 15 minute pana devine aurie si se inmoaie, se condimenteaza si se adauga usturoiul taiat feliute subtiri. Dupa 2 minute scoateti-o din tigaie, garnisiti cu verdeata iar cine doreste cu feliute de ardei peperoni.
Se serveste ca atare, cu mujdei sau sos de usturoi si ca garnitura la fripturi sau rasol.
Pofta buna.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii