* Mixeazã untul topit si rãcit cu zahãrul, vanilia, scortisoara si anasonul, la urmã adaugã fãina si frãmântã un aluat moale, sfãrâmicios chiar, adaugã fãina cât trebuie ca sã nu se lipeascã de mâini.
* Dã la frigider , acoperit circa de 15 minute.
* Pe masa de serviciu înfãinatã, întinde alutul si decupeazã bucãti cu ajutorul unei forme in formã de inimã.
Pe care le înfingi cu grijã în betisoare ( optional).
* Se pun în forma tapetatã cu hârtie vegetalã, si se coc la cuptorul preîncãlzit la 150 ºC circa de 15 min, sã aibã o culoare aurie.
Lasã la rãcit apoi decorezã dupã plac.
Vã doresc o searã specialã, pupici:)
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii