Imbinand simplitatea cu savoarea, aceasta reteta de cornulețe cu nuca si vanilie, este foarte usor de facut si absolut delicioasa. Cu o textura frageda si un gust bogat de nuca si vanilie, aceste cornulețe sunt un adevarat deliciu.
Toate ingredientele se amesteca si lasam la rece o jumatate de ora (in frigider). Dupa jumatatea de ora luam bucatele mici de coca si le modelam intre palme formind cornulete mici ca in imaginile atasate.
Le coacem in tava neunsa la foc mediu, la 180 de grade C, pina se rumenesc. Nu trebuiesc rumenite foarte tare pentru ca vor avea un gust amar.
Dupa ce s-au racit putin, le tavalim prin zahar pudra amestecat cu 2 pliculete de zahar vanilat.
Reteta de cornulete cu vanilie si nuca este delicioasa, asadar va invit s-o incercati.
Incercati si reteta de cornulete tigarete, cornulete fragede sau cornulete cu rahat. Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii