Cernem făina într-un castron împreună cu cacao, scorțișoara și sarea.
Osânza, pentru că asta am folosit eu, se freacă bine cu zahărul.
Adăugăm oul și esența de vanilie și frecăm bine în continuare.
Se adaugă praful de copt dizolvat cu o lingură apă.
Amestecăm bine.
Adăugăm amestecul de făină și frământăm bine până la omogenizare.
Aluatul rezultat l-am împărțit în două.
Am făcut 2 rulouri cu diametrul de 4 cm, pe care le-am tăiat în rondele de 1/2 cm.
Fiecare bucățică am rulat-o între mâini și i-am dat forma unui cornuleț.
Au ieșit în jur de 50 bucăți.
Se pun într-o tavă neunsă și se dau la cuptor (preîncălzit) la 180 grade C pentru 15-18 minute.
Se lasă la răcit în tavă, după care tăvălesc prin zahăr pudră ușor vanilat.
Minunate lângă un pahar cu lapte sau o ceașcă de cafea.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii