autor:

anuta

» » , , , , , Aperitive cu brinza, Aperitive cu carne, Aperitive cu oua, Mancaruri cu carne, Mancaruri cu legume si zarzavaturi, Paste si pizza

Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel

Autor: anuta (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 03 februarie 2017

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: anuta (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 03 februarie 2017

Ingrediente
100 gr spaghete, 1 castronel de legume fierte (dupa preferinta), 1 castronel de carne tocata de curcan, oua de prepelita, 1 lingurita de legume deshidratate, 1 lingurita de amestec uscat (coriandru, maghiran, piper, foi de dafin, oregano), ulei de busuioc cu aroma de busuioc, sare, 2 catei de usturoi, 1 legatura de patrunjel verde

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se fierb spaghetele in apa cu sare, apoi se scurg si se trec sub jet de apa rece, apoi se asaza sub forma de cuiburi, in forme unse cu ulei de masline, forme de briose, de preferat din silicon.



Legumele se fierb in apa cu sare, apoi se scurg bine.



Carnea se rumeneste in ulei incins, condimentata si aromata dupa gust.



In fiecare forma in care am asezat spaghetele, turnam cate o lingura de legume fierte, apoi deasupra cate o lingura de carne tocata, rumenita si legam totul intre ele cu cate un ou delicios de prepelita. Dam cca. 15 minute la cuptor si apoi lasam sa se raceasca bine.



Pregatim sosul delicios din patrunjel, dand la blender, patrunjelul spalat, scurs si taiat fin impreuna cu cei 2 catei de usturoi, cu o lingura de ulei de masline cu aroma de busuioc, pana ce obtinem o pasta legata, foarte delicioasa care se asaza pe platoul, unde scoatem cu grija fiecare cosulet din forma.



Extrasfat: Cand se pune carnea tocata deasupra legumelor, se ia cu un pic de ulei din tigaie, astfel spaghetele, dupa coacere, raman moi.



Sosul de patrunjel se poate servi si deasupra cosuletelor.



Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Cosulete din spaghete cu legume si carne tocata in sos de patrunjel" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Pizza Diana

Pizza Diana

Aluatul:: faina se amesteca cu drojdia. Se pune apoi uleiul si se amesteca. Se adauga sare si lapte

4 voturi    3 comentarii
1h
Paste si pizza
Paste cu pulpa de curcan

Paste cu pulpa de curcan

Eu am obiceiul sa oparesc orice fel de carne, mai ales de pasare. Am curatat apoi, pulpele de piele,

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Paste si pizza

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • 100 gr spaghete
  • 1 castronel de legume fierte (dupa preferinta)
  • 1 castronel de carne tocata de curcan
  • oua de prepelita
  • 1 lingurita de legume deshidratate
  • 1 lingurita de amestec uscat (coriandru
  • maghiran
  • piper
  • foi de dafin
  • oregano)
  • ulei de busuioc cu aroma de busuioc
  • sare
  • 2 catei de usturoi
  • 1 legatura de patrunjel verde

Raporteaza reteta

Retete
de anuta
Supa de porumbei

Supa de porumbei

Porumbelul curatat si spalat bine se taie in 2 jumatati apoi impreuna cu maruntaiele,cu un praf de

1 vot    0 comentarii
1h
Supe de carne
Piept de pui in crusta de alune

Piept de pui in crusta de alune

Pieptul spalat si zvantat se intoarce cu parte taiata de pe os in sus, se sareaza, pipereaza si condimenteaza

5 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Prajitura cu zmeura si piure de castane

Prajitura cu zmeura si piure de castane

Se maruntesc biscuitii la robot apoi se amesteca cu miezul de nuca prajit si maruntit cu ciocolata

0 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Paste si pizza

Paste cu ton si dovlecel Paste cu ton si dovlecel

Punem apa si sare la fiert intr-o oala, cand incepe sa fiarba, adaugam pastele ,lasam sa fiarba timpul indicat pe ambalaj. Intr-o

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tortelloni cu sos de patlagele galbene Tortelloni cu sos de patlagele galbene

Se fierb tortelloni dupa intructiunile de pe ambalaj, se clatesc cu apa rece si se lasa pret de cateva minute, la scurs, in strecuratoare. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pizza cu piept de pui