Cotletul curatat bine de pielite il condimentam, apoi il ungem cu mustar pe toate partile.
Cotletul curatat bine de pielite il condimentam, apoi il ungem cu mustar pe toate partile si il invelim in felii de prosciutto crudo, apoi il legam cu ata de bucatarie ca sa fixam bine sunculita pe el.
Invelim apoi cotletul in hartie de copt umezita stransa cat mai bine peste cotlet, o asezam pe un gratar pus peste o tava si il coacem incet la 200 de grade C, cam 90 de minute. Apoi inlaturam hartia de copt si il mai coacem 20-30 de minute sa se rumeneasca sunca.
Intre timp preparam garniturile. Varza acra taiata fideluta o calim putin in unt, adaugam supa, apoi cimbrul si ienibaharul si lasam asa cam 15 minute, apoi luam de pe foc si lasam sa se raceasca.
Cartofii fierti ii amestecam cu mozzarella, unt, usturoi dat prin presa, nucsoara, smantana, sare si piper. Facem pireul cu ajutorul mixerului.
Aluatul de foietaj dezghetat il intindem pe o hartie de copt si asezam pe ea restul de prosciutto crudo.
Intindem piureul de cartofi in strat uniform, apoi stratul de varza calita si deasupra cotletul bine copt.
Le rulam pe toate cat mai strans in aluatul foietaj, pe care il ungem cu galbenusul amestecat cu ulei.
Coacem bine aluatul pina cand se rumeneste frumos, cam 40 de minute, la 180 de grade C.
Servim cotletul rece sau cald. Veti fi incantati de gustul aromat.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii