Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet.
Se scufunda spaghetele in apa cu sare care clocoteste si lasam sa fiarba atat cat este indicat pe pachet. Se scurg si se trec sub jet de apa rece, se lasa sa se scurga bine.
Incingem un pic de ulei de masline si calim iute inele din ardeiul iute, curatate de samburi, le scoatem pe o farfurioara si in uleiul ramas calim afumatura taiata cubulete, rosioarele. Peste ele adaugam spaghetele, condimentam si saram dupa gust si oprim focul. Servim spahetele presarate cu cas si decorate cu inelele de ardei iute.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii