Reteta postata pe: 08 aprilie 2011
Ingrediente
1 crap (cca 2 kg), 2 pahare iaurt natural, 50 ml ulei, 1 capatana usturoi, 2 inguru sare gronjoasa, otet - cateva picaturi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
Mod de preparare
Spalam crapul si il dam cu sare din belsug, il punem pe gratar. Il lasam pe partea cu pielea cca 5 minute apoi il intoarcem. Cand s-a facut il luam de pe gratar si il lasam acoperit sa nu se raceasca.
Sosul: Pisam usturoiul foarte foarte bine, il frecam cu linguria pana devine cremos, adaugam cateva picaturi de otet, uleiul si amestecam foarte foarte bine, apoi adaugam iaurtul si le amestecam inpreuna.
Servin crapul impreuna cu sosul si mamaliguta, este extraordinar de bun iar iaurtul e ca un balsam pentru stomac
Daca ti-a placut reteta noastra "Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu peste
- Se pun 2 litri apă cu sarea şi piperul la fiert
-Se taie în bucăţele cât mai mărunte
9 voturi
2 comentarii
1h 20 min
1. Pestele se curata si se spala in citeva ape;
2. Ceapa, patrunjelul, usturoiul de toaca marunt;
3.
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Adriana K.D. (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
wow...ce bine arata...mi-ai facut pofta!
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Reteta super delicioasa si prezentare pe masura!*****
miclescumirela (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Va multumesc mult,este un deliciu foarte foarte usor de facut.
miclescumirela (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
O reteta grozava,va invit sa o incercati
Sidy (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Hmmmmmmm...ce bun trebuie sa fie ! Mai ales cu usturoi.....
Lia Maria (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Felicitari pentru prima reteta, postata pe gustos.ro ! Imi place tare mult pestele si mai ales la gratar e o minunatie yumi, yumi.*****
raluka (Chef de cuisine) , 08 aprilie 2011
Mmm..arata foarte bine!Am sa prepar si eu,dar cu alt tip de peste..:)nu imi place crapul e cam gras.