Am topit zaharul intr-o cratita diferita si abia apoi am tapetat tava cu zaharul ars.Am facut asa deoarece am vrut o cantitate mai mica si aveam o tava perfecta pentru ceea ce vroaim eu sa iasa.Am batut oualele intregi cu cana de zahar, zaharul vanilat si esenta de vanilie.Peste oua si zahar am adaugat laptele.Compozitia rezultata am turnat-o in tava mica si am introdus-o la cuptor petru 45 de minute la 180 de grade.Am lasat-o in cuptor pana s-a racit complet.A fost foarte gustoasa dupa ce am lasat-o la rece pentru cateva ore bune.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii