Intru-un vas se pun la foc 200g zahar si nuci pentru caramelizare. Cand se topeste zaharul, se inclina vasul si se roteste astfel incat sa se acopere marginile. Se lasa putin la racit.
Separat, se bat ouale intregi cu zaharul ramas, zaharul vanilat si se adauga laptele si esenta dupa gust. Se toarna peste caramel.
Se da la foc timp de o ora. Se serveste rece.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii