Aluatul se scoate de la congelator si se lasa sa se dezghete.
Se taie fasii de alaut de 1.5 cm latime.
Crenvurştii se taie in 3 bucatele, care se infasoara in fasiile de aluat; se inchid bine capetele.
Se aseaza intr-o tava captusita cu hartie de copt si se ung cu ou batut cu apa; se presara cu mac.
Se dau la cuptorul preincalzit la 180 de grade 18-20 de minute pana aluatul ia o culoare aurie.
Pofta buna!
Reteta am gasit-o pe bucataras.ro la prietena mea Madi_marin
http://www.bucataras.ro/retete/foitaj-cu-crenvursti-4460.html
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajSe spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.
Ciorba de miel acrita cu corcoduseRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii