Autor:
ladydi (Chef de cuisine)
Reteta postata pe: 24 ianuarie 2019
Ingrediente
1/2 pulpa curcan, 500 g tartite de curcan , 400 g cuscus, amestec de ierburi italiene Delikat, 500 g rosii, 1 ceapa, busuioc proaspat, 2 ardei, 1/2 legatura leurda (congelata), sare, ulei , curcuma
Dificultate: Redusa | Timp: 50 min
Mod de preparare
Fierbem carnea de curcan in apa cu sare. Dupa ce este fiarta, o scoatem si o lasam sa se racoreasca. Punem supa sa mai dea un clocot, oprim focul, adaugam cuscus-ul si acoperim. Dupa 5-10 minute, amestecam cuscus-ul cu leurda si un praf de curcuma.
Calim ceapa in putin ulei si, cand devine translucida, adaugam ardeii cubulete, apoi carnea fasiute si lasam sa se inabuse. Asezonam cu sare si amestec de ierburi italiene, adaugam rosile decojite si taiate cubulete, presaram busuiocul tocat si lasam sa fiarba la foc mediu.
Dupa ce a fiert, servim cu cuscus.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Curcan in sos de rosii, cu cuscus aromat" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Spalam bine ceapa si ardeii, ceapa o taiem rondele iar ardeii ii tocam marunt.
Pieptul de pui dezosat
13 voturi
0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Se fierbe rata, fiind crescuta la curte este mai tare carnea; dupa ce a fiert, se scoate si se lasa
0 voturi
0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate