Se curata legumele, se spala si se tau cubulete.
Intr-o tigaie se pune ulei unde se adauga legumele si se galesc putin cu boia peste care se adauga cus cusul si se galeste si el putin, peste care se adauga apa si se lasa se fiarba, se amesteca din cand in cand ca sa nu se prinda si daca e nevoie se mai adauga apa.
Cand e apropae fiert se adauga pastrama de pui, sare, piper, oregano si busuioc dupa gust.
Pofta Buna!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii