Se pun fructele din cele trei compoturi intr-un bol. Separat se face un sirop din vanilie, sucul de lamaie, sucul de portocala, zahar si siropurile compoturilor de mandarine si ananas.
Siropul astfel obtinut se strecoara peste fructele din bol. Se pune la frigider cateva ore.
Este un desert racoros pentru zile toride si merge foarte bine cu piscoturi de sampanie.
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii