Desert racoritor exotic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 compot de ananas,
  • 1 compot de mandarine,
  • 1 compot de piersici,
  • 1 pliculet cu vanilie de bourbon,
  • coaja de la 1/2 lamaie rasa,
  • sucul de la o lamaie mica sau de la 1/2 mare,
  • sucul de la o portocala,
  • 2-3 linguri de zahar pudra.

Mod de preparare

Se pun fructele din cele trei compoturi intr-un bol. Separat se face un sirop din vanilie, sucul de lamaie, sucul de portocala, zahar si siropurile compoturilor de mandarine si ananas.

Siropul astfel obtinut se strecoara peste fructele din bol. Se pune la frigider cateva ore.

Este un desert racoros pentru zile toride si merge foarte bine cu piscoturi de sampanie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise