Desert racoritor exotic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 compot de ananas,
  • 1 compot de mandarine,
  • 1 compot de piersici,
  • 1 pliculet cu vanilie de bourbon,
  • coaja de la 1/2 lamaie rasa,
  • sucul de la o lamaie mica sau de la 1/2 mare,
  • sucul de la o portocala,
  • 2-3 linguri de zahar pudra.

Mod de preparare

Se pun fructele din cele trei compoturi intr-un bol. Separat se face un sirop din vanilie, sucul de lamaie, sucul de portocala, zahar si siropurile compoturilor de mandarine si ananas.

Siropul astfel obtinut se strecoara peste fructele din bol. Se pune la frigider cateva ore.

Este un desert racoros pentru zile toride si merge foarte bine cu piscoturi de sampanie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin

Se curata, se spala se taie macroul in doua, inlaturand capul, coada si aripioarele.

Macrou cu lamaie pe pat de cartofi cu rozmarin
Salata de icre

Salata de icre

Reteta de salata de icre. Cum faci acasa salata de icre.

Salata de icre
Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere

Crap prajit cu sos de rosii si capere
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor