Desert racoritor exotic

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 compot de ananas,
  • 1 compot de mandarine,
  • 1 compot de piersici,
  • 1 pliculet cu vanilie de bourbon,
  • coaja de la 1/2 lamaie rasa,
  • sucul de la o lamaie mica sau de la 1/2 mare,
  • sucul de la o portocala,
  • 2-3 linguri de zahar pudra.

Mod de preparare

Se pun fructele din cele trei compoturi intr-un bol. Separat se face un sirop din vanilie, sucul de lamaie, sucul de portocala, zahar si siropurile compoturilor de mandarine si ananas.

Siropul astfel obtinut se strecoara peste fructele din bol. Se pune la frigider cateva ore.

Este un desert racoros pentru zile toride si merge foarte bine cu piscoturi de sampanie.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Gogosi de post

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornuri pufoase cu gem

Cornuri pufoase cu gem

Reteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....

Cornuri pufoase cu gem
Mancare de fasole boabe

Mancare de fasole boabe

Reteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...

Mancare de fasole boabe
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise