Se pun fructele din cele trei compoturi intr-un bol. Separat se face un sirop din vanilie, sucul de lamaie, sucul de portocala, zahar si siropurile compoturilor de mandarine si ananas.
Siropul astfel obtinut se strecoara peste fructele din bol. Se pune la frigider cateva ore.
Este un desert racoros pentru zile toride si merge foarte bine cu piscoturi de sampanie.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii