1.Se pune apa la fiert intr-o cratita mica.De adauga orezul impreuna cu batonul de scortisoara si pastaia de vanilie si se lasa sa fiarba pana se inmoaie.2.Se pune cate 1 lingurita gem de trandafiri la baza a 4 forme individuale.3.Se strecoara orezul si se imparte in formele pregatite astfel : se pune cate 1-2 linguri orez in fiecare forma si se intinde pe peretii si la baza acesteia.Se pune in centru un cubulet de ciocolata si se acopera cu 1-2 linguri orez, apasand usor.4.Se lasa sa stea 10-15 minute, apoi se rastoarna pe farfurie, se decoreaza dupa dorinta si se seerveste.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii