Pastrarea prin congelare a fructelor este cea mai sigura si mai sanatoasa decat oricare alt mod de conservare.
Aceste fructe se curata cu mare atentie,se spala sub jet usor de apa (nu se tin mult in apa),dupa care se scot intr-o strecuratoare pana se va scurge toata apa si raman uscate.
Se ambaleaza in pungute sau in cutii din plastic in cantitati care se consuma la o singura folosire.
Putem prepara tarte,prajituri,placinta,creme,sosuri pentru preparate din carne,peste, etc...
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii