Reteta postata pe: 15 mai 2013
Ingrediente
caserolă de ficat de pui, 1 kg de ciuperci, 4 cepe mari, 2 legături de pătrunjel, 1 legătură de mărar, 6 ouă, 2 linguri de brânză de vaci, ulei, sare, piper, boia iute
Dificultate: Redusa | Timp: 2h
Mod de preparare
Se taie ceapa mărunt si se căleşte de jumătate, apoi se adaugă ficatul feliuţe. Când îşî schimbă culoarea, se opreste focul. Eu am avut ciuperci opărite şi congelate, ciobăneşti, dar puteţi folosi de oricare. Se taie şi ele feliuţe şi se amestecă în ceapă.
Separat, se bat ouăle, apoi se pun mirodeniile, brânza, pătrunjelul tăiat, mărarul tăiat si se amestecă cu toate, dar să nu fie prea calde să se adune ouăle.
Se coc în 2 tăvi unse cu unt până se vede deasupra o crustă.
Dacă doriţi, puteţi pune şi ceapă verde tocată.
Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu ficat de pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l
47 voturi
9 comentarii
2h 30 min
Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.
1 vot
0 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Günther Susanna , 13 septembrie 2013
mie foame
mihai (Chef de cuisine) , 17 mai 2013
Mmmmmmm! A ajuns mirosul pana la mine!*****
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 17 mai 2013
Mmmmmmmmmmmmmmmmm ce bunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn***** La fav
www.divainbucatarie.ro (Chef de cuisine) , 16 mai 2013
Foarte bun!