DROB DE PASTE

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa
DROB DE PASTE

Ingrediente

  • 500g ficat de pui si ficatul de la miel+celelalte organe de la mielut
  • 500 g pipote si inimi de pasare
  • 200 g carne tocata amestec(vita si porc)
  • 2 legaturi de marar
  • 1 leg de patrunjel
  • 2 cepe
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura usturoi verde
  • 2 linguri amidon alimentar
  • 1 prapur(foi de placinta dc nu aveti prapur)
  • 8-10 oua
  • mirodenii(cimbru,piper)+sare
  • o cana de zeama de carne

Mod de preparare

Se toaca prin masina de tocatsau robot 1/2 din organe iar 1/2 se toaca marunt si se amesteca cu carnea tocata.

Se adauga si cele 2 linguri de amidon in zeama de carne,ceapa uscata,taiata marunt si se framanta compozitia ( se amesteca cu mana f bine)

Toate verdeturile se toaca marunt si se amesteca si ele in compozitie, apoi se adauga ouale batute bine si mirodeniile

In tava unsa bine si tapetata cu pesmet asezam prapurul (sau foile)si turnam compozitia si deasupra o imbracam cu prapurul sau foile

Intepam din loc in loc si o dam la cuptor 35 min(nu se lasa f mult pt ca se usuca si nu este asa de gustos)

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Ciorba de miel acrita cu corcoduse

Se spala, se pune la fiert carnea de miel, impreuna cu 2 l apa si 2 lingurite de sare.

Ciorba de miel acrita cu corcoduse
Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise