Visinele se curata de samburi si se pun intr o cratita speciala pentru dulceata.Nu folositi o cratita in care faceti mancare,va lua gust dulceata de mancare.Peste visine se adauga zaharul si se lasa 5 6 ore pana visinele lasa sucul.
Se pune dulceata pe foc mic si se fierbe pana cand plutesc visinile in tot siropul.
Cand este gata se lasa 10 min sa se racoreasca dupa care se pune in borcane cu filet.Borcanele se pun cu fundul in sus si se acopera cu un prosop pana cand se racesc.
Se pastreaza in camara.
Iata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureDoriti o salata rapida si hranitoare? Incercati aceasta reteta delicioasa de salata de oua cu ton. Combinatia savuroasa de...
Salata de oua cu ton - reteta simpla si delicioasaIntr-un vas se pune laptele la incalzit, impreuna cu zaharul vanilat si pastaia de vanilie.
Budinca de cozonacRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii