Se separa ficateii de inimioare,se curata de pielitele ramase,se taie ficatii in bucatele mai micute(sfat:nu foarte mici ca se sfarama in tigaie),se spala totul in 2,3 ape si se pun la prajit in ulei nu foarte incins(sare peste tot).Se pune un praf de sare,piper si se rumenesc la foc mediu.Usturoiul se toaca marunt si se pune peste ficati,se caleste 2-3min si se pune lamaia.Se caleste totul timp de 5 min sub capac la foc mic,amestecand din cand in cand.Se adauga vinul,se da focul mai mare si se caleste totul 2-3 min fara capac(ca sa iasa alcoolul).Se serveste cu salata,cartofi prajiti-natur,ceva acritura....sau pur si simplu.Sper sa va placa!POFTA BUNA!!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii